Twitter, është një rrjet social që përdoret mjaft nga zyrtarë të lartë të shteteve në të gjithë botën, përfshi dhe Bashkimin Europian.

Tashmë edhe Presidenti Ilir Meta do të jetë më aktiv në këtë rrjet social, postimi i parë i të cilit është ai i takimit me përfaqësuesen e lartë të BE-së, Federica Mogherini.

“Rekomandime pozitive, hapa domethënës para! Faleminderit Federica Mogherini, Johannes Hahn dhe Komisionit Europian. Shqipëria duhet të vazhdojë, edhe më e bashkuar, të thellojë reformat e saj kyçe”, shkruan Meta.

Top Channel