Deputetë të LSI-së i janë bashkuar protestës së opozitës në Çermë të Lushnjes.

Endrit Braimllari kërkoi heqjen e taksës së Rrugës së Kombit, duke e quajtur një taksë antikombëtare. Ai kërkoi dhe heqjen e TVSH-së së biznesit të vogël dhe taksës së shtëpisë.

Për më shumë se dy orë lëvizja u paralizua ndërsa deputetët e opozitës ishin në krye të protestës. Pas orës 12.00, pasi dëgjuan fjalën e fundit që basha mbajtui në Vorë, kalimi është hapur.

 

Top Channel