Në orët e pasdites ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj është parë të hyjë në godinën e Kryeministrisë.

Situata e krijuar ditën e sotme me përshkallëzimin e protestës së qytetarëve të Kukësit në tunelin e Kalimashit, dhe pasojat e saj do të jenë biseda e Ramës me vartësin e tij, teksa të dy i quajtën publikisht dhunë barbare dhe se përgjegjësit do të vihen para ligjit.

Top Channel