Ditën e sotme, rreth orës 11:30 do të mbahet protesta tek Tuneli i Kalimashit kundër vendosjes së tarifës në Rrugën e Kombit.

Ndërkohë, mësohet se shtetas nga Kosova janë nisur për të marrë pjesë në këtë protestë, por policia ka bllokuar automjetet e tyre. Shoferët nga Kosova kanë kaluar kufirin dhe janë pjesë e protestës tek tuneli i Kalimashit.

Protesta e tregtarëve dhe banorëve për taksën prej 5 euro për çdo kalim në Rrugën e Kombit.

Ndërkohë, mësohet se në Kukës bizneset kanë mbyllur aktivitetin dhe fillojnë të organizohen për të shkuar në protestë.

Top Channel