Taksa e Rrugës së Kombit, të rinjtë kosovarë në Tiranë: Na rëndon në xhep

27/03/2018 12:12

Vendosja e taksës së Rrugës së Kombit ka ndezur një debat ditët e fundit, dhe me sa duket, ka vendosur një handikap të madh mes dy shteteve shqiptare.

Një pjesë e madhe e qytetarëve nga Kosova, por edhe në Shqipëri, përfshirë ekspertë të fushës dhe analistë, janë indinjuar, aq sa në rrjet po bëjnë xhiron edhe shumë meme që në formë sarkazme theksojnë largimin mes dy vendeve…

Sot në “Wake Up” diskutuam mbi këtë temë me dy të rinj kosovarë që jetojnë në Tiranë , Norik Bardhi dhe Egzon Zeka si dhe me ekspertin e ekonomisë, Fatos Çoçoli.

Top Channel