Kryemadhi në Shkodër: Solidarizohemi me banorët, duhet zgjidhje përfundimtare

26/03/2018 11:15

Nga Shkodra, kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi tha se hidrocentralet duhet t’i dalin për zot kësaj lloj përmbytjeve. Ajo është takuar me banorët e zonave të prekura nga përmbytjet, ku shprehu solidarizimin me popullin shkodran.

“Duam tu tregojmë dhe të ftojmë jo vetëm deputetët po të gjithë shqiptarët të solidarizohen me ju. Hidrocentralet duhet t’i dalin për zot kësaj lloj përmbytjeje. Ajo ka qenë gjithmonë, kështu që dhe ne si qeveri dhe pavarësisht emrit që ka qeveria duhet marrë përgjegjësi ndaj njerëzve të vetë, qytetarëve të vetë se fundja fundit ata përfaqësojmë”, tha Kryemadhi.

Top Channel