Rrogozhinë/ Revoltohen banorët, mungojnë kanalet e ujërave të zeza

25/03/2018 11:39

Prej 27 vitesh, banorët e lagjes numër 2 në Rrogozhinë jetojnë bashkë me kanalin e ujërave të zeza pranë banesave.

Ata janë ankuar dhjetëra herë, por pa marrë ende një zgjidhje, ndërsa të gjithë këtë zonë e konsiderojnë vatër infeksioni, jo vetëm për shkak të erës së rëndë por edhe sëmundjeve që shkakton, kryesisht për fëmijët.

“Duhet të merren masat menjëherë, pasi nuk mund të jetohet kështu, me një vatër infeksionesh të hapur”, shprehen banorë të zonës.

Banorët thonë se nëse nuk gjejnë zgjidhje, protesta e radhës do të mbahet përpara bashkisë së qytetit dhe duke bllokuar rrugën kryesore.

Top Channel