Ministri i Europës dhe i Punëve, Ditmir Bushati u ndal në Parlamentin gjerman në disa takime të shkurtëra me ligjvënësit e Bundestagut.

Përmes postimeve në rrjetet sociale, kryediplomati shqiptar thotë se në takimin që pati me anëtarët e Komisionit për Europën dhe Punët e Jashtme, i njohur ata për ecurinë e reformave në Shqipëri.

“Jam falenderuar për angazhimin e tyre, për interesin në rritje dhe gatishmërinë për të ndihmuar në rrugën tonë drejt anëtarësimit në BE”, thotë Bushati.

Top Channel