“Axhendë e ngjeshur takimesh” në SHBA për Fatmir Xhafajn

22/03/2018 16:19

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj njoftoi në Twitter ecurinë e disa takimeve që po zhvillon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

“Në Uashington për një vizitë zyrtare. Së bashku me mua edhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë dhe një ekip nga Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit. Të ftuar nga kolegët dhe miqtë tanë amerikanë. Një axhendë e ngjeshur takimesh në Departamentin e Shtetit, Kongres, FBI, DEA etj. Në Kongres fillimisht në një takim shumë konstruktiv me kongresmenin Robert B. Anderholt dhe më pas një takim me një tjetër mik të Shqipërisë, kongresmenin Steve King. Vlerësime dhe mbështetje e fortë prej tyre për “reformat impresionuese të qeverisë në fushën e drejtësisë dhe sigurisë. Dje në një darkë pune me disa personalitete të njohur për përvojën e tyre si ligjvënës, në fushën e sigurisë dhe diplomacisë, miq e mbështetës në vite të Shqipërisë. Një diskutim shumë interesant për sfidat aktuale në fushën e sigurisë kombëtare dhe luftën kundër terrorizmit”, lexohet në postimin e ministrit të Brendshëm.

Top Channel