Një ditë pasi Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zbardhi paratë e PD-së, socialisti Taulant Balla thotë se së shpejti do të ketë ndryshime ligjore për transparencën e financimeve të partive.

Për Taulant Ballën, KQZ dështoi të verifikojë kontratat e PD-së, dhe i vetmi organ që mund të hetojë është prokuroria. “Ka dyshime se çadra e PD-së u financua për tre muaj nga rusët”, tha Balla.

Një ditë më parë Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi raportin financiar të Partisë Demokratike për vitin 2017, ku detajohen në zëra të ardhurat dhe shpenzimet e forcës kryesore në opozitë për aktivitet normale dhe ato elektorale.

Top Channel