Ndryshime në policinë e shtetit, krijohet departamenti i policisë kriminale

19/03/2018 09:46
Foto Arkiv

Policia e Shtetit i është nënshtruar ndryshimeve në organizimin e saj, duke shkrirë departamentin e krimit të organizuar, dhe duke krijuar policinë kriminale.

Në krye të këtij departamenti të ri është emëruar Eduart Merkaj, ndërkohë që ish drejtori i deparatamentit të kimit të organizuar Idajet Feskaj, është emëruar drejtor i marrëdhënieve ndërkombëtare.

Top Channel