Foto ilustruese

Pamjet që vijnë në “Ti Raporton” nga qyteti i Durrësit tregon të gjitha rrugët në pushtetin e ujit.

Autobusi urban i linjës së Unazës së Durrësit ka mbetur në mes të rrugës, pasi për shkak të nivelit të ujit i është fikur motori.

Mësohet se autobusi është plot me njerëz, ku ka dhe nxënës të shkollave.

Top Channel