Edhe pse ditët e fundit kanë qenë të shoqëruara me reshje shiu duke e shkrirë dëborën në pjesën më të madhe të territorit, sërish majat e malit janë të mbuluara me dëborë.

Ndodh rrallë në malet shqiptare, por një ortek është krijuar ditët e fundit në Valbonë.

Pamjet janë filmuar nga banorët dhe janë dërguar në “Ti raporton në Top Channel”.

Top Channel