Vrau nënë e bir, autori: I vrava se nuk takoja dot Hysnien

03/03/2018 11:36

“I vrava se nuk takoja dot Hysnien”, kanë qënë fjalët e Kasëm Pirjasit në seancën për masën e arrestit, autori i vrasjes së dyfishtë në janar të këtij viti.

Ndërsa nusja e familjes, Hysnie Hoxhallari nuk e ka pranuar krimin, duke thënë se nuk ishte në dijeni.

Dy të akuzuarit, kanë dalë para gjyqit për masën e arrestit, për vrasjen e Salkie dhe Olsi Hoxhallarit. Gjykata e Vlorës caktoi masën “arrest me burg”, teksa gjykimi për të dy do të vijojë nga Gjykata e Krimeve të Rënda në Tiranë.

Vrasësi i Olsit dhe i të ëmës Salkies, është Kasëm Pirjasi. Ai është një 26-vjeçar i martuar, baba i dy fëmijëve i cili kishte një lidhje jashtë martesore me gruan e të ndjerit, Hysnie Hoxhallarin.

Por që kur Olsi ishte kthyer nga Greqia për shkak të festave të fundvitit , ai nuk kishte me mundësi ta takonte 38-vjeçaren e cila është nga fshati Stungë i Fierit, andej nga është edhe vrasësi e po ashtu mblesi për martesën.

Top Channel