“Frymë konstruktive”, edhe Meta vlerëson takimin me Komisionin e Jashtëm

02/03/2018 11:10

Fryma “konstruktive” e deklaruar fillimisht nga opozita e më pas edhe nga mazhoranca në përfundim të takimit në Presidencë për çështjen e bisedimeve me Greqinë, u konfirmuar edhe në njoftimin e shkurtër për shtyp të Presidentit Ilir Meta.

“Presidenti Meta vlerëson frymën bashkëpunuese dhe konstruktive, që karakterizoi bashkëbisedimin me deputetët e Komisionit parlamentar për Politikën e Jashtme”, thuhet në njoftimin e Presidencës.

Por, Presidenti nënvizon rëndësinë e marrëdhënieve të mira me Greqinë, por edhe rëndësinë që për çështjen e bisedimeve për kufirin mes dy vendeve të kërkohet bashkëpunimi dhe serioziteti të gjitha institucioneve.

Top Channel