Ish deputetja e PD-së, Majlinda Bregu do të kandidojë për Sekretare të Përgjithshme të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal.

Por në një status të sajin në Facebook, Bregu ka sqaruar se është një pozicion që nuk varet nga qeveria shqiptare.

“Zgjedhja e Sekretarit të Përgjithshëm është një proces i gjatë përzgjedhje, votimesh në disa nivele nga të gjitha vendet e Evropës Juglindore dhe ku Komisioni Europian është partneri i tij kryesor. Sigurisht që nuk i kushton asnjë lek taksapaguesve shqiptarë”, tha Bregu.

Postimi i plotë i Bregut:

Top Channel