Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka nisur një aksion në qytetin e Fierit për rehabilitimin e lumit Gjanica dhe qendrës së qytetit.

Sipas IKMT, do të prishen 19 objekte të shpronësuara dhe 5 të skualifikuara nga ALUIZNI. Për katër objekte do të përdoret lëndë eksplozive.

Top Channel