Bashkia e Tiranës ka nisur rehabilitimin e sipërfaqes së mbuluar nga balta pranë Bankës së Shqipërisë ku është dhe stacioni i autobusit për disa linja të transportit publik.

Brenda një muaji, janë hequr papastërtitë si dhe do të përfundojë pjesa më e madhe e punimeve për transformimin e kësaj pjese mjaft të frekuentuar nga qytetarët në një hapësirë të gjelbër dhe çlodhëse jo vetëm për banorët e pallateve përreth, por edhe për qytetarët e shumtë që kalojnë aty gjatë ditës.

Top Channel