Presidenti Meta dhe Ansi Agolli, festë me fëmijët e ‘Zyber Hallullit’

30/12/2017 17:21

Presidenti Ilir Meta dhe kapiteni i Kombëtares Ansi Agolli shkuan për drekë në shtëpinë e fëmijëve ‘Zyber Hallulli’.

Ata biseduan me fëmijët, të cilët treguan vjershat dhe kërcimet që dinin të bënin. Presidenti tha se festat e fundvitit janë ditë reflektimi për më shumë vëmendje dhe dashuri për fëmijët jetimë.

Pas shpërndarjes së dhuratave është koha për t’u ulur në tryezë dhe miqtë kishin sjellë edhe Gjelin e Vitit të Ri.

Top Channel