Përveç qytetit të Elbasanit, të gjitha bashkitë e këtij qarku nuk kanë asnjë zgjidhje për plehrat të cilat shkaktojnë një masakër të vërtetë mjedisore.

Tonelata mbetjesh që prodhon Librazhdi, Peqini, Cërriku, Gramshi, Belshi dhe Prenjasi përfundojnë në lumin Shkumbin, i cili i nxjerr në det.

Top Channel