Taulant Balla thotë se vendimi i së hënës për zgjedhjen e Prokurorit të Përgjithshëm është plotësisht vendim kushtetues, ndërkohë që kërkoi rishikimin e rregullores së Kuvendit, për të nëshkuar, sipas tij, deputetët që nuk ushtrojnë detyrën.

Balla përgëzoi policinë e shtetit për qëndrimin e mbajtur para, gjatë dhe pas protestës.

Sa i takon deklaratave nga opozita, që thotë se votimi është i parregullt, Balla thotë: “Procesi është ligjor, pasi në aspektin kushtetues, prezenca garantohet përmes prezencës fizike”.

Top Channel