Promovimi i librit “Në Opinionin tim…” të autores Valbona Zeneli ka bërë bashkë në një sallë Presidentin Ilir Meta dhe ambasadorin e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, Donald Lu.

Presidenti dhe Ambasadori patën një komunikim me batuta mes njëri-tjetrit.

Sipas të pranishmëve që ishin në këtë aktivitet, mësohet që Presidenti Meta i ka thënë Ambasadorit Lu: “Unë i vogël pilot ëndërroja”!

Top Channel