Edhe “Fiks Fare”, pas edicionit qendror informativ të lajmeve në Top Channel do të sjellë fakte dhe pamje nga shumë zona të vendit, ku mënyra sesi po trajtohen mbetjet po shkakton një katastrofë mjedisore.

Prej vitesh, pushteti qendror dhe lokal nuk kanë vënë dorë për të rregulluar këto vende, të cilat janë katastrofa ekologjike.

Në këto vende depozitohen çdo ditë mijëra tonë mbetje urbane të ndryshme.

Madje në shumicën e qyteteve, mbeturinat digjet në natyrë të hapur.

“Fiks Fare” vëzhgoi nga afër vendet ku depozitohen mbeturinat në disa qytete, por për më tepër ndiqni sonte emisionin investigativ “Fiks Fare”.

Top Channel