Autoriteti Rrugor Shqiptar bën të ditur se rruga e Thethit është hapur tërësisht mesditën e të premtes, vetëm pak ditë pasi ishte bllokuar nga reshjet e borës.

Për shkak të dëborës së konsiderueshme dhe terrenit të thyer malor, pati vështirësi në ndërhyrje, por u punua në të dy krahët e rrugës.

Top Channel