Rikthehet energjia në Theth dhe Vermosh

04/12/2017 19:35

Situata e furnizimit me energji elektrike në veri është e stabilizuar, pas avarive të shkaktua nga reshjet e shiut dhe dëborës.

Në zonën e Dukagjinit, ku përfshihet Thethi, Pulti, Shoshi, etj, u vendos në punë HEC Ndërlys, i cili pësoi avari për shkak të bllokimit të turbinës nga rrëshkitja e dherave.

Nga ana e OSHEE u morën masat, me bazë materiale dhe staf shtesë, duke sistemuar disa linja dhe vendosjen e dy transformatorëve.

Sakaq, të gjithë fiderat e zonës së Koplikut punojnë normalisht, dhe se kabina e fundit pa energji, në Vermosh, u vu në punë, pavarësisht kushteve të motit

Top Channel