Vasili: Të papunët pa ndihmë financiare, Rama me punësime imagjinare

30/11/2017 10:50

Kreu i grupit parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili thjotë se 93.1 për qind e të papunëve në Shqipëri nuk kanë një ndihmë financiare.

Për Vasilin qeveria regjistron “mijëra punësime imagjinare”, dhe se këto shifra janë “fytyra sociale e vërtetë objektive, që tregon ILO (organizata botërore e punës).

“Treguesit janë kokëfortë dhe shumë dëshpërues.Dhëntë zoti që kryeministri të mos ta quajë edhe ILO-n si organizatë kazani, se po ta vendosë e bën ai, nuk trembet hic,në fund të fundit aq kupton”, shkruan Vasili.

Top Channel