“Ti Raporton”, uji hyn në ambientet e spitalit të Shkodrës

30/11/2017 15:33

Moti i keq në Shkodër ka shkaktuar dhe probleme në jetën e përditshme të qytetit. Një video në “Ti Raporton” na sjell pamje nga spitali i Shkodrës.

“Unë raportoj nga spitali i Shkodrës, reparti i fëmijëve është plot me ujë”, raport në numrin e Top Channel personi në fjalë.

Top Channel