“Corleone, në luftë me mafian”. “Exclusive” hyn në zyrat e Falcones dhe Borsellinos

26/11/2017 20:01

Corleone, qyteza e vogël për të cilën janë xhiruar qindra filma, priti për herë të fundit njeriun që i dha namin e keq anembanë botës.

Salvatore Riina u varros krahë miqve të tij Luciano Leggio e Bernardo Provenzano, por edhe disa prej viktimave të tij.

Riina iku, por ajo që la vijon të shkaktojë dhimbje. Exclusive hyn për herë të parë në bunkierin ku kaluan pjesën më të madhe të jetës së tyre Giovanni Falcone dhe Paolo Borsellino, derisa u ekzekutuan. Sonte, ora 20:05, “Corleone në luftë me Mafian” në TopChannel.

Top Channel