Vettingu, ekspertët e ONM-së në Tiranë

20/09/2017 00:00

Vijnë në Tiranë ekspertët e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit, që do të mbikëqyrin procesin e vettingut.

Ekspertët, gjithësej 8, do të qëndrojnë në Tiranë gjatë zhvillimit të procesit.

Ata janë 7 nga gjyqësorët e vendeve europiane dhe 1 nga gjyqësori i Shteteve të Bashkuara.

Top Channel