M. e Energjetikës kundër Mandijës, publikon relacionet e ish-ministrave

03/07/2017 00:00

Ministria e Energjetikës ka bërë publike relacionet e dy ish-ministrave të Financave, Arben Ahmetaj dhe të drejtësisë, Petrit Vasili që kthejnë përgjigje lidhur me projektvendimin për blerje energjie që në 19 maj 2017.

Në të dy relacionet ish-ministrat shprehen dakord që KESH të vijojë blerjen e energjisë përmes Fondit për Rindërtim dhe Zhvillim, në kushtet e një viti të pafavorshëm hidrik.

Relacionet që shoqërojnë pretendimin hedhin poshtë pretendimet e Ledina Mandijas, e cila pretendon të kundërtën.

FOTO GALERI
1/2

Top Channel