“Kujdestarët” nisin punën

23/05/2017 00:00

Vetëm pak orë pasi u votuan në Parlament dhe u betuan në Presidencë, 6 ministrat e rinj dhe zv.kryeministrja morën zyrtarisht detyrën, duke mbërritur dhe në dikasteret përkatëse.

Të gjithë ministrat e rinj gjatë prezantimit kanë qenë të shoqëruar nga zv.kryeministrja Ledina Mandija dhe sekretari i përgjithshëm i Kryeministrisë, Ëngjëll Agaçi.

Ministri i ri i Brendshëm, Dritan Demiraj mbërriti në zyrë rreth orës 11, ku u prit nga Fatmir Xhafaj. Pas një takimi kortezie dhe prezantimi me stafin për rreth 30 minuta, Xhafaj u largua për t’i lënë vendin ministrit Demiraj.

Top Channel