PPE ultimatum Bashës: Futu në zgjedhje ose përgjegjësi personale

02/05/2017 00:00

Pak çaste më parë përfundoi mbledhja 4 orëshe e grupit parlamentar të Partisë Demokratike, ndërsa 50 minutat e video-konferencës së kreut te PPE-se Joseph Daul dhe komisionerit Johannes Hahn kanë qenë me mesazhe të forta.

Burimet tregojnë se ata kanë kërkuar futjen në zgjedhjeve, fundin e bojkotit parlamentar, ndërsa kanë dalë garant të ofertës së McAllister për një marrëveshje mes palëve.

Bojkoti, kanë thënë ata, është i papranueshëm për gjithë komunitetin ndërkombëtar.

Top Channel