Inspektorati Kombëtar për Mbrojtjen e Territorit (IKMT) nisi një operacion në zonën bregdetare të Spillesë.

Sipas IKMT-së, do të prishen objekte me madhësi dhe struktura të ndryshme.

“Nuk do të tolerohen ndërtimet në plazhet publike”, thonë përfaqësues të IKMT-së.

Top Channel