Agjencia për Ushqimin dhe Veterinarinë në Maqedoni ka konfirmuar praninë e gripit të shpezëve, të njohur si “AH5H8”, te pulat në fshatin Moroishtë të Strugës.

Drejtori i AUV-së, Zoran Popovski theksoi se një virus i tillë nuk transferohet te njerëzit dhe se, në asnjë rast nuk mund të paraqesë kërcënim për shëndetin publik të njerëzve.

Top Channel