Defekti në Kashar, zonat pa energji mbeten dhe pa ujë të pijshëm

16/01/2017 00:00

Defekti në nënstacionin e Kasharit ka sjellë edhe probleme me furnizimin me ujë të pijshëm. UKT njofton dhe zonat që do të kenë kufizime.

Djegia e 20 fiderave në nënstacionin e Kasharit ka prekur edhe stacionet e pompimit në Bërxull dhe Laknas, ku tashmë mungon energjia elektrike. Kufizime në ujë të pijshëm do të ketë Yzberishti, kashari, Kodër Kamëz, rruga dytësore në autostradën Tiranë- Durrës, Fushë- Mëzes, fshatrat Bërxull, Domje dhe Laknas.

OSHEE-së dhe UKT-së po punojnë maksimalisht për rikthimin e situatës në normalitet.

Top Channel