“Gjurmë Shqiptare”: Skënderbeu i shqiptarëve të Mandricës

17/12/2016 00:00

Historia e fshatit Mandrica në Bullgari. Ruajtja e rrënjëve dhe refuzimi për t’u bërë bullgarë, turq apo grekë. Banorët thonë se janë shqiptarë.

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema nga Bullgaria.

Top Channel