Fujifilm Instax Mini 8, aparati që ju duhet

29/11/2016 00:00

Çdo ditë mund të ketë surpriza e të papritura, dhe duhet të mbahet mend. Nëse arrini të fokusoni në aparat këto pamje do të fiksohen në mendjen tuaj.

Për këtë do ju duhej një aparat fotografik që ndalon kohën në mënyrë të menjëhershme dhe stimulon kreativitetin e veçantë për të krijuar fotograme origjinale, si të ishin pamje artistike. Në këtë mënyrë mund ti tregoni dhe ti shpërndani me miqtë.

Me Fujifilm Instax Mini 8 mund të jenë protagonistë dhe në të njëjtën kohë dhe spektatorë të krijimit të vetë jetës suaj. Një aparat fotografik i menjëhershëm që të jep mundësinë të fiksosh dhe stamposh pamje në mënyrën se si e percepton. Një nga veçantitë e këtij parati është që rregullon dritën në mënyrë automatike për foto me ndikim të madh emotiv.

Storyteller i dukshëm
Me foto rrëfehet jeta moment për moment madje duke formuar një histori të vogël, njësoj si një film me metrazh të shkurtër ku objekti lëviz e komunikon nëpërmjet fotove.

Selfie kreative
Fujifilm Instax Mini 8 e kupton funksion selfie, falë veçantisë së të qënit instant, të shton zbavitjen me shkrepje automatike duke treguar sekuencën e mimikës së fytyrës në të gjitha shprehitë e mundshme.

E vogël dhe e çmuar, Fujifilm Instax është një objekt i bukur të dhurohet dhe tua dhurojnë, si për Krishtlindjem, për ditëlindje, për lindje dhe ngjarje të ndryshme të jetës.

Stampim i menjëherëshëm
Sipas disa vëzhgimeve të zakonshme, brezat e rinj rrezikojnë të humbin 2/3 e fotove dixhitale. Por me Fujifilm Instax nuk ka një rrezik të tillë me stampimin e menjëhershëm.

Top Channel