Mesila Doda zgjidhet Sekretare e Përgjithshme e PDIU-së

22/10/2016 00:00

Pas përfundimit të votimti në Këshillit Kombëtar të PDIU-së për forumin u zgjodh sekretare e përgjithshme Mesila Doda, ndërsa nënkryetar Halil Hyseni dhe Abaz Hado.

Znj. Doda, më parë deputete e Partisë Demokratike, iu bashkua çështjes çame, duke qënë dhe bashkëiniciuese me Shpëtim Idrizin të rezolutës për hapjen e dosjeve. PDIU po i nënshtrohet zgjedhjeve në parti për tu përgatitur për zgjedhjet parlamentare të vitit të ardhshëm.

Top Channel