Harley Davidson, personalizuar në vepra arti

07/07/2016 00:00

Këta modifikues gjermanë punojnë çdo pjesë të trupit me dorë, i përshtatin me motorë Harley Davidson duke u dhënë pamje vërtet prej vepre arti.

Grupi gjerman quhet “Thunderbike” dhe njihen që prej vitit 1985 për modifikime motorësh sportivë. Në vitin 2003 nisën të merren edhe me Harley Davidson, duke i krijuar vetë pjesët e trupit.

Në vitin 2006 fituan vendin e dytë në kampionatin botëror të AMD për modifikuesit më të mirë. Ndiqni fotot për disa vepra të tjera që kanë realizuar.

FOTO GALERI
1/7
Anniversary Bike

Top Channel