Shkencëtarët që u penduan për shpikjet

04/07/2016 00:00

Shkenca i ka sjellë njerëzimit dobi të paimagjinueshme, por jo të gjithë shkencëtarët janë të lumtur për to.

Disa zbulues ua kanë përkushtuar jetën studimeve për të sjellë diçka të mirë për botën, por mënyra se si janë përdorur më pas, jashtë kontrollit të tyre, ka bërë që të pendohen që ua sollën njeriut.

FOTO GALERI
1/5
Mikhail Kalashnikov i shkroi një letër faljeje kishës 6 muaj para se të vdiste. Arma që shpiku për vendin e tij ishte tepër e lirë, e thjeshtë, dhe prodhimi doli jashtë kontrolli. 100 milionë u prodhuan deri në vitin 2009.

Top Channel