Shpikjet më të mira për këtë vit

03/07/2016 00:00

E ndërsa kemi hyrë në muajin e korrik të 2016-s, janë një sërë shpikjesh elektronike dhe teknologjike që janë realizuar brenda këtij viti, duke krijuar idenë se deri në fund të vitit do të ketë akoma edhe më shumë surpriza.

Ky vit ka parë shfaqjen e shumë shpikjeve fantastike, të cilat do të ndihmojnë në përmirësimin e jetës së përditshme, duke e bërë atë më të rehatshme dhe në disa raste edhe më të pëlqyeshme.

E ndërsa shpikjet, kryesisht ato elektronike janë shumë,  më poshtë kemi zgjedhur edhe disa prej atyre që kanë filluar të dalin në treg.

FOTO GALERI
1/15
Kamioni transparent

Top Channel