Tiranë, shtyhet seanca ndaj ish-ministrit Ksera

27/06/2016 00:00

Është shtyrë seanca gjyqësore ndaj ish-ministrit të Punës, Spiro Ksera dhe ish-vartësve të tij, e planifikuar për këtë të hënë.

Shtyrja ka ardhur për shkak të mungesës së avokatit të një prej të pandehurve dhe është caktuar të mbahet më 11 korrik.

Ish-ministri Spiro Ksera dhe vartësit e tij akuzohen për korrupsion dhe abuzim me anë të detyrës, konkretisht për përvetësim të fondeve publike.

Top Channel