Droni që përgjonte qytetarët te “Half-Life” bëhet realitet (Video)

31/05/2016 00:00

Droni “City Scanner” që shfaqet në lojën e famshme “Half-Life 2” për të përgjuar qytetarët është krijuar me shumë realizëm në Rusi nga një amator.

Valentino Domçenko, nga krahina Saratov e Rusisë, e ka ndërtuar pajisjen duke bashkuar pjesë të ndryshme dhe ka arritur ta bëjë të duket tepër të ngjashëm me atë të lojës.

Droni është 80 cm i gjatë, 55 i lartë dhe mund të qëndrojë në ajër për 11 minuta.

Top Channel