Ky “top” mund t’ju shpëtojë jetën

23/05/2016 00:00

Mund të duket si një gur gjigant bilardoje, por kjo kapsulë sferike mund t’ju shpëtojë jetën në raste katastrofash.

Kapsuala e Mbijetesës është disenjuar t’i rezistojë cunamit, tërmeteve e stuhive.

Themeluesi i Kapsulës së Mbijetesës është shprehur se ajo u jep njerëzve mundësinë që të kenë një sistem sigurie në pronësinë e tyre dhe lehtësisht i aksesueshëm.

Kapsulat variojnë në madhësi të ndryshme duke pasur hapësirë për 2 deri në 10 persona.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel