Ajo nuk ishte një vajzë si gjithë të tjerat sepse zgjodhi jetën e vështirë të luftëtares, sfidoi dhe shpërfilli paragjykimet e shumta të kohës, duke ju kushtuar betejave.

Humbi anëtarët e familjes, por serish nuk u tërhoq, deri në vitin 1927 kur vdiq e braktisur në skamje të plotë.

Cikli “Gjurmë Shqiptare” nga gazetari Marin Mema sjell nje dokumentar mbi jeten e Shote Galicës, që nga lindja në Radishëve, e deri tek vdekja në Fushë-Krujë.

Top Channel