Manjani: Luftë korrupsionit për të ndihmuar biznesin

26/04/2016 00:00

Ministri i Drejtësisë së Austrisë, Wolfgang Brandstetter tha gjatë një takimi në Vjenë me homologun shqiptar Ylli Manjani se Shqipëria duhet t’i japë rëndësi luftës ndaj korrupsionit për krijimin e stabilitetit në klimën e biznesit, pasi korrupsioni prish konkurrencën.

Ministri Manjani e informoi homologun austriak lidhur me ecurinë e reformës në drejtësi dhe vlerësoi se mesazhet e komisionerit Hahn për Shqipërinë mbeten objektiv parësor.

Manjani u shpreh se, modernizimi i shërbimeve në sistemin e drejtësisë që i shërben qytetarëve është objektiv kryesor i tij dhe se është i vendosur në zbatimin e menjëhershëm të projekteve antikorrupsion.

Top Channel