KLD propozon 4 gjyqtarë, për në Apelin e Durrësit dhe Shkodrës

11/04/2016 13:40

KLD ka propozuar për emërim dy gjyqtarë në gjykatën e Apelit të Durrësit dhe dy në të Shkodrës.

Në mbledhjen e kësaj të hëne janë propozuar për në Durrës Anita Mici dhe Albert Vrioni. Në gjykatën e Apelit të Shkodrës janë propozuar Aleks Nikolli dhe Hajrie Mucmata.

Top Channel