Gjyqi me Bashën, Beqaj refuzon pajtimin; procesi rifillon në fund të muajit

15/03/2016 11:25

Është shtyrë për më 29 mars seanca e radhës e procesit gjyqësor mes ministrit të Shëndetësisë, Ilir Beqaj dhe kryetarit të PD, Lulzim Basha.

Në këtë proces, ministri akuzon kreun e partisë kryesore të opozitës për shpifje në dëm të tij.

Vendimi i sotëm i togave të zeza ka ardhur pasi seanca ku ishte parashikuar pajtimi i mundshëm mes palëve është refuzuar nga ministri i Shëndetësisë, Beqaj.

Top Channel