Viti 2016 nëpër Shqipëri, si u festua në qytetet kryesore

01/01/2016 00:00

Ndërrimi i viteve u prit me fishekzjarre në të gjithë vendin.

Në Elbasan, Gjirokastër, Shkodër, Korçë dhe Durrës, qytetarë të shumtë i dhanë lamtumirën vitit 2015. 

Top Channel