iPhone mini në shitje në prill 2016

24/12/2015 00:00

iPhone mini, me ekran 4 polsh, mund të dalë në shitje në 2016. Sipas zërave të fundit, Apple Insider, telefoni është publikuar në një prezantim të kompanisë telefonike China Mobile.

Ajo që mediat e teknologjisë së lartë e kanë quajtur si iPhone 6c duhet të jetë një evolucioni i telefonave të Apple, me një çmim më të ulët se gama e gjerë e tyre.

Edhe blogjet e tjera të hi tech më herët kanë bërë publike thashethemet për një event pranveror të Apple, në të cilën kompania e Kupertinos mund të ngrejë siparin jo vetëm për një iPhone më të vogël, por dhe të brezit të dytë të Apple Watch.

Top Channel